Scoti untul din frigider ca sa se mai incalzeaasca.
POSAREA PESTELUI
1. Intr-o craticioara cat sa incapa pestele, pune foarte putina apa, la final trebuie doar sa cuprinda pe jumatate pestele ca sa nu fiarba in sec.
2. Adauga sare, otet, vin alb, boabe de piper, boabe de coriandru si...
1. Pe un castron, pune la scurs intr-o sita bucatile de ton din conserva.
2. Pune intr-un alt castron incapator orezul preparat la abur ramas nemancat.
3. Rade cascaval si adauga-l peste orez.
4. Adauga ouale intregi
5. Aduga verdeata tocata marunt si uleiul. Omogenizeaza...
1. Cureti de solzi pestele, il speli "repede" sub jet de apa fara a-l lasa sa stagneze in apa "ca sa nu i se duca dulceata", il crestezi dupa numarul de portii (eu l-am lasat intreg dar fara cap). Il freci cu sare si piper.
2. Tai ceapa in doua, apoi pe fiecare jumatate in...
PREPARARE SOMON
1.Se sareaza si se pipereaza dupa gust somonul.
2.Lasam in asteptare pana intocmim marinada.
PREPARARE MARINADA
1.Se amesteca intr-un castron 2 linguri suc lamaie+2 linguri vin+2 linguri de ulei de masline.
2.Se adauga coaja rasa de la 1 lamaie.
3.Se zdrobesc...
File de peşte poşat, cu sos olandez şi legume aburite
Scoti untul din frigider ca sa se mai incalzeaasca. POSAREA PESTELUI 1. Intr-o craticioara cat sa incapa pestele, pune foarte putina apa, la final trebuie doar sa cuprinda pe jumatate pestele ca sa nu fiarba in sec. 2. Adauga sare, otet, vin alb, boabe de piper, boabe de coriandru si...
Bastonase din orez cu ton
1. Pe un castron, pune la scurs intr-o sita bucatile de ton din conserva. 2. Pune intr-un alt castron incapator orezul preparat la abur ramas nemancat. 3. Rade cascaval si adauga-l peste orez. 4. Adauga ouale intregi 5. Aduga verdeata tocata marunt si uleiul. Omogenizeaza...
Plachie de crap
1. Cureti de solzi pestele, il speli "repede" sub jet de apa fara a-l lasa sa stagneze in apa "ca sa nu i se duca dulceata", il crestezi dupa numarul de portii (eu l-am lasat intreg dar fara cap). Il freci cu sare si piper. 2. Tai ceapa in doua, apoi pe fiecare jumatate in...
Somon cu sos de iaurt si menta
PREPARARE SOMON 1.Se sareaza si se pipereaza dupa gust somonul. 2.Lasam in asteptare pana intocmim marinada. PREPARARE MARINADA 1.Se amesteca intr-un castron 2 linguri suc lamaie+2 linguri vin+2 linguri de ulei de masline. 2.Se adauga coaja rasa de la 1 lamaie. 3.Se zdrobesc...