Am dat cateva clocote bune: apa cu scortisoara si vanilia (apa sa se coloreze si sa fie aromata). Batoanele fie le rupi, fie puse intregi si refolosite fara probleme la multe alte ceaiuri.
Am oprit focul si am acoperit cu o farfurie. Am lasat la infuzat pana cand:
-am taiat cubulete din 1/2...
Se poate prepara manual fara probleme, dar in blender se topeste repede zaharul daca este zor si trebuie sa o servesti urgent musafirilor.
1. Pune in blender apa, mierea si zaharul si mixeaza cateve zeci de secunde (poate 20). Lasa-l.
2. Rade coaja de la 1/2 lamaie si decojeste...
Punem in blender banana felii, aromele, migdalele si jumatate din lapte. Mixam bine. Adaugam si restul de lapte si mai mixam pana devine spumos. Pentru decor, pudram interiorul unui pahar cu putina cacao (sau pudra de ciocolata) si turnam apoi laptele cu banane in el.
Servim imediat cu...
Ceai (homemade) cu arome de iarna
Am dat cateva clocote bune: apa cu scortisoara si vanilia (apa sa se coloreze si sa fie aromata). Batoanele fie le rupi, fie puse intregi si refolosite fara probleme la multe alte ceaiuri. Am oprit focul si am acoperit cu o farfurie. Am lasat la infuzat pana cand: -am taiat cubulete din 1/2...
Limonada cu ghimbir
Se poate prepara manual fara probleme, dar in blender se topeste repede zaharul daca este zor si trebuie sa o servesti urgent musafirilor. 1. Pune in blender apa, mierea si zaharul si mixeaza cateve zeci de secunde (poate 20). Lasa-l. 2. Rade coaja de la 1/2 lamaie si decojeste...
Banana cu lapte si migdale
Punem in blender banana felii, aromele, migdalele si jumatate din lapte. Mixam bine. Adaugam si restul de lapte si mai mixam pana devine spumos. Pentru decor, pudram interiorul unui pahar cu putina cacao (sau pudra de ciocolata) si turnam apoi laptele cu banane in el. Servim imediat cu...