publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de fasole cu ciuperci
Fasolea se pregateste cu o seara inainte, se alege, se clateste si se lasa la inmuiat pana a doua zi. Punem fasolea la fiert, iar dupa vreo 10-15 minute de fierbere se schimba apa. Facem procedura asta de doua ori. Pregatim legumele, ciupercile. Mie nu imi place sa prajesc legumele, asa...
Ciorbita de pui
Pregatim carnea si apoi o punem intr-o oala in care adaugam apa in functie de cata cantitate de ciorba vrem sa facem. Eu am pus cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 2-3 degete. Punem apa si sare si lingura de ulei. Legumele le taiem ca pentru ciorba, morcovul cubulete sau felioare, ceapa...