LUK

1

Bucataras
incepator

Sibiu

Bucataras din 28.11.2010

RETETE222
PRIETENI126
Retete / Mancaruri de post

Tocanita cu soia

In Mancaruri de post la 24 Mar 2011

  Punem soia la fiert in apa cu sare.Lasam sa fiarba 10min.Intre timp curatam si spalam cartofii cubulete.Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem si ardeiul cubulete mici.Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul in ulei si adaugam si o lingura de apa.Dupa ce s-au calit putin adaugam...

Fasole pastai scazuta

In Mancaruri de post la 16 Mar 2011

  Pentru inceput trebuie sa specific ca eu am folosit fasole pusa inca din vara la borcan.Daca nu doriti sa folositi fasole simpla,aceasta pe care am folosit-o eu am preparat-o astfel:am pus ceapa,ardei si rosii la inabusit in apa cu putin ulei,apoi am adaugat fasole si frunze de telina...

Paste aromate

In Mancaruri de post la 20 Ian 2011

 Pastele se fierb conform instructiuilor de pe pachet.Se scurg de apa.Intr-o craticioara punem uleiul,pesmetul si zaharul.Amestecam pana se omogenizeaza si se coloreaza pesmetul.Turnam pastele peste,amestecam de -3 ori.Oprim focul si punem sucul de portocala.Sunt bune atat reci cat si calde.

Ghiveci

In Mancaruri de post la 2 Dec 2010

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete. Se amesteca si peste se toarna cam 500ml apa apoi se pune la fiert impreuna cu sarea ,vegeta si bulionul.Dupa ce a fiert 25min...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2013

Fursecuri cu bezea

publicat la 31.03.2013

Tort cu jeleu de zmeura

publicat la 31.03.2013

Strudel cu mar

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]