Iata cum se prepara Reteta vestita de salata Barbie
Intr-un castron sfecla fiarta am dat-o prin razatoarea mare.
Ceapa am tocat-o si sotat-o intr-o lingura de ulei pana s-a caramelizat usor si am adaugat-o peste sfecla.
La fel am tocat si ouale, castravetii si mararul pe care le-am...
Ficatul fiert si racit il tocam in cubulete, adaugam intr-un bol. Adaugam mazarea scursa bine.
Ceapa o tocam si o adaugam in bolul cu ficat si mazare, la fel procedam si cu ouale (eu am tocat doar unul, celalalt l-am lasat pentru ornat).
Adaugam maioneza,...
Fierbem ouale tari cca 10 minute, cand sunt gata le curatam si tocam grosier, adaugam intr-un catron, oprind 1-2 felii pentru decor.
Avocado il curatam scoatem samburele, apoi il tocam grosier.
Ceapa rosie o tocam marunt si o adaugam in castronul cu avocado si ou
Intr-un bol...
Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.
Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.
Adauga fasolea.
Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.
La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete....
Spalam si curatam avocado, scoatem samburele si-l tocam grosier, stropim cu sucul de lime.
Taiem pestele bucatele mici si il adaugam la avocado.
Amestecam totul, potrivim de sare.
Rosia o putem toca sau lasa intreaga.
Se presara cu susan.
Se serveste cu paine prajita.
Fierbem cartofii, morcovii si ouale cu o lingura rasa de sare. Curatam de coaja si dam prin razatoarea mica, la oua, galbenusul il dam separat si albusul separat. Dam si castravetii prin razatoare.
Ceapa o tocam, punem intr-un castron, adaugam lingura de otet, restul adaugam apa...
Fasolea fiarta o scurgem de surplusul de lichid.
Intr-un castron amestecam toate ingredientele, asezonam cu sare si piper dupa gust.
La sfarsit adaugam uleiul, amestecam si lasam pentru 15 minute la rece.
Avocado il curatam, scoatem samburele si-l taiem in doua, dam deoparte....
Se spala legumele si se fierb circa 30 minute. Se scurge apa si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie cubulete, se pun intr-un castron. Se adauga castravetii taiati cubulete, ceapa tocata, mazarea. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Se adauga uleiul si se mai amesteca.
Se...
Coacem vinetele, le curatam de coaja si le lasam la scurs cam 3 ore.Daca avem vinete la congelator ,atunci folosim cam 800 g .Tocam vinetele cu un satar de lemn.Cu o lingura de lemn frecam vinetele ,adaugam uleiul treptat pana incepe sa inalbeasca compozitia.Ceapa o curatatam si o dam prin...
Intr-un castron adaugam fasolea fiarta si bine scursa,ceapa taiata semiluna,gogosarul taiat cubulete mai mari,castravetii taiati si putin storsi si patrunjelul tocat .
Amestecam ingredientele si asezonam cu ulei sare piper si otet.
Pofta buna!
Pestele il filetam, inalturam pielea si oasele si-l taiem bucatele,la fel taiem cartofii si castravetii. Intr-un castron adaugam pestele ,cartofii si castravetii impreuna cu ceapa tocata ,maioneza si potrivim de sare si piper.
Pofta buna!
Se spala sparanghelul si se taie oblic.Se pune la fiert intr-un litru de apa, se adauga o lingura de sos de soia si se fierbe 5 minute, apoi se lasa la scurs.
Se amesteca restul de sos de soia, sucul de lamaie, coaja de lamaie, zaharul si uleiul, adaugam tofu taiat cubulete si ceapa taiata...
Reteta vestita de salata Barbie
Iata cum se prepara Reteta vestita de salata Barbie Intr-un castron sfecla fiarta am dat-o prin razatoarea mare. Ceapa am tocat-o si sotat-o intr-o lingura de ulei pana s-a caramelizat usor si am adaugat-o peste sfecla. La fel am tocat si ouale, castravetii si mararul pe care le-am...
Salata din ficat de vitel cu mazare
Ficatul fiert si racit il tocam in cubulete, adaugam intr-un bol. Adaugam mazarea scursa bine. Ceapa o tocam si o adaugam in bolul cu ficat si mazare, la fel procedam si cu ouale (eu am tocat doar unul, celalalt l-am lasat pentru ornat). Adaugam maioneza,...
Salata de avocado
Fierbem ouale tari cca 10 minute, cand sunt gata le curatam si tocam grosier, adaugam intr-un catron, oprind 1-2 felii pentru decor. Avocado il curatam scoatem samburele, apoi il tocam grosier. Ceapa rosie o tocam marunt si o adaugam in castronul cu avocado si ou Intr-un bol...
Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui
Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator. Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla. Adauga fasolea. Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron. La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete....
Salata de avocado cu somon sarat
Spalam si curatam avocado, scoatem samburele si-l tocam grosier, stropim cu sucul de lime. Taiem pestele bucatele mici si il adaugam la avocado. Amestecam totul, potrivim de sare. Rosia o putem toca sau lasa intreaga. Se presara cu susan. Se serveste cu paine prajita.
Salata Mimoza
Fierbem cartofii, morcovii si ouale cu o lingura rasa de sare. Curatam de coaja si dam prin razatoarea mica, la oua, galbenusul il dam separat si albusul separat. Dam si castravetii prin razatoare. Ceapa o tocam, punem intr-un castron, adaugam lingura de otet, restul adaugam apa...
Salata de fasole ochi-negru
Fasolea fiarta o scurgem de surplusul de lichid. Intr-un castron amestecam toate ingredientele, asezonam cu sare si piper dupa gust. La sfarsit adaugam uleiul, amestecam si lasam pentru 15 minute la rece. Avocado il curatam, scoatem samburele si-l taiem in doua, dam deoparte....
Винегред - salata ruseasca de legume
Se spala legumele si se fierb circa 30 minute. Se scurge apa si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie cubulete, se pun intr-un castron. Se adauga castravetii taiati cubulete, ceapa tocata, mazarea. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Se adauga uleiul si se mai amesteca. Se...
Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca
Coacem vinetele, le curatam de coaja si le lasam la scurs cam 3 ore.Daca avem vinete la congelator ,atunci folosim cam 800 g .Tocam vinetele cu un satar de lemn.Cu o lingura de lemn frecam vinetele ,adaugam uleiul treptat pana incepe sa inalbeasca compozitia.Ceapa o curatatam si o dam prin...
Salata de fasole
Intr-un castron adaugam fasolea fiarta si bine scursa,ceapa taiata semiluna,gogosarul taiat cubulete mai mari,castravetii taiati si putin storsi si patrunjelul tocat . Amestecam ingredientele si asezonam cu ulei sare piper si otet. Pofta buna!
Salata de peste
Pestele il filetam, inalturam pielea si oasele si-l taiem bucatele,la fel taiem cartofii si castravetii. Intr-un castron adaugam pestele ,cartofii si castravetii impreuna cu ceapa tocata ,maioneza si potrivim de sare si piper. Pofta buna!
Salata japoneza cu sparanghel si tofu
Se spala sparanghelul si se taie oblic.Se pune la fiert intr-un litru de apa, se adauga o lingura de sos de soia si se fierbe 5 minute, apoi se lasa la scurs. Se amesteca restul de sos de soia, sucul de lamaie, coaja de lamaie, zaharul si uleiul, adaugam tofu taiat cubulete si ceapa taiata...