Kadia80

1

Bucataras
incepator

Geneva

Bucataras din 24.11.2011

RETETE28
PRIETENI43
Retete / Dulciuri

Muffins cu pere si ciocolata

In Dulciuri la 11 Oct 2013

Zaharul si untul se bat in robot pana se formeaza o pasta cremoasa, se adauga ouale, apoi sosul de pere. Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, apoi se incorporeaza treptat in compozitia de mai sus. La final, am taiat ciocolata in bucatele mici si le-am adaugat in compozitie. Se unge o...

Mini-papanasi dietetici

In Prajituri la 26 Apr 2012

Se unge o tava de muffins cu unt si se pune la incalzit cuptorul. Se face o pasta pasta care trebuie sa fie putin fluida, adica ceva mai tare decat iaurtul. Nu trebuie sa curga din castron ca laptele, ci trebuie luata cu lingura. Se pune cam cate o lingura de compozitie in formele tavii si se...

Tarta cu mere

In Prajituri la 10 Feb 2012

Se amesteca faina, sarea, praful de copt cu amestecul de unt, ou, apa, zahar si lamaie. Se imparte in doua, dintr-una se intinde o foaie care se pune pe hartie de copt, pe fundul tavii de copt. Merele se toaca in robot si se stropesc cu sucul de lamaie si se repartizeaza in tava peste foaia...

Tort Panda

In Torturi la 5 Ian 2012

Pentru blat : se amesteca intai prafurile 250 g faina alba, 15 g praf de copt, 5 g sare, 300 g zahar. Se topesc 100 g de unt in 235 de ml de lapte, in care se adauga prafurile treptat, in ploaie. Se bat spuma 3 albusuri si se adauga la compozitie. Compozitia asta (800...

Biscuiti cu migdale si vanilie

In Prajituri la 21 Dec 2011

Se amesteca zaharul cu sarea si ouale pana cand compozitia se albeste (cu toata increderea, mixerul la viteza maxima, veti intelege ce zic cand veti ajunge in acel punct). In robot (sau cu mana) se maruntesc curmalele, nucile, migdalele si se amesteca in compozitia de mai sus, se adauga vanilia,...

Biscuiti scotieni facuti in casa

In Dulciuri la 13 Dec 2011

Se amesteca zaharul cu untul si separat faina alba cu cea de porumb. Se inglobeaza amestecul de faina in untul frecat cu sare, fara sa se amestece prea mult. Aluatul rezultat este moale, untos si parfumat. Se intinde intre doua foi pentru copt si se coace la 160°C pentru 45 de minute (in...

Macaron cu crema de portocale

In Dulciuri la 11 Dec 2011

  Cochiliile de macaron: Se cerne praful de migdale si se amesteca cu zaharul praf. Se lasa deoparte. In alt castron (foarte bine degresat), se bat cele 2 albusuri spuma tare, apoi se amesteca cu zaharul, lamaia, un varf de sare si colorantul (noi am folosit altul pentru fiecare test...

Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

In Dulciuri la 8 Dec 2011

Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe o hartie cerata (pentru copt) si se lasa "la uscat" cel putin cateva ore, preferabil peste...

Bombonele dulci cu migdale si curmale

In Dulciuri la 6 Dec 2011

Se pun toate in robot si se toaca bine pana iese o pasta densa, dar totusi moale, deformabila, din care se ia cu lingurita si se formeaza bilute cat mai egale. Bilutele se fugaresc prin zahar colorat, cum am avut eu perlute alb si galbene.

Prajitura cu fructe de padure

In Prajituri la 5 Dec 2011

Untul si zaharul se bat cu mixerul pana ajung o crema, se adauga ouale unul cate unul. Faina se amesteca intai cu praful de copt, apoi se adauga peste unt-zahar-oua. Se amesteca bine pana se formeaza un aluat foarte moale. Se pune jumatate din el in forma de pandispan, se pune un strat de afine,...

Mere umplute la cuptor

In Dulciuri la 24 Noi 2011

Se inlatura cotorul a 2 mere, cu ajutorul unei lingurite si se umple cu cate o lingura de crema de branza (Philadelphia), peste care se adauga nucile faramitate, apoi o lingura de miere. Sunt gata in 30 de minute la 200°C in cuptor cu ventilatie.

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 11.10.2013

Muffins cu pere si ciocolata

publicat la 26.06.2012

Paine cu iaurt

publicat la 26.04.2012

Mini-papanasi dietetici

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]