Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar).
Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute.
Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii, lasam sa dea in clocot si adaugam taieteii.
Continuam fierberea inca 5 minute aproximativ....
Se taie carnea cuburi, se spala bine si se pune la fiert in apa rece.
Se aduna spuma atunci cand este necesar.
Se taie legumele si se adauga peste carne.
Se continua fierberea pana sunt bine fierte.
Se sareaza dupa gust si se acreste cu suc proaspat de lamaie.
Se opreste focul si...
Se spala si se taie carnea in cuburi.
Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma.
Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta).
Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute.
Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de...
Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.
La nevoie, se aduna spuma formata.
Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.
Se lasa sa dea ciorba in clocot de...
Ciorba de pui cu taietei de casa
Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar). Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute. Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii, lasam sa dea in clocot si adaugam taieteii. Continuam fierberea inca 5 minute aproximativ....
Ciorba de pui cu smantana
Se taie carnea cuburi, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se aduna spuma atunci cand este necesar. Se taie legumele si se adauga peste carne. Se continua fierberea pana sunt bine fierte. Se sareaza dupa gust si se acreste cu suc proaspat de lamaie. Se opreste focul si...
Ciorba cu carne de porc
Se spala si se taie carnea in cuburi. Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma. Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta). Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute. Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de...
Ciorba de pui
Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece. La nevoie, se aduna spuma formata. Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul. Se lasa sa dea ciorba in clocot de...