Punem lipiile în cuptorul încins la 150°C pentru 5 minute.
Tăiem carnea în fâşii. Într-o tigaie încingem o lingură ulei de masile şi prăjim carne pentru 3-5 minute.
Dăm usturoiul pe răzătoarea mică şi îl amestecăm cu iaurtul şi...
In untura incinsa (sau uleiul) rumenim baconul apoi adaugam carnea taiata cubulete. Lasam carne la rumenit. Peste carnea rumenita adaugam morcovii taiati rondele mai groase, ceapa taiata foarte marunt ( sau data prin robot) si ardeii taiati in bucati mai mari. Calim carnea impreuna cu legumele...
Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.
Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena.
Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.
Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.
Bucatile de carne le trecem prin (in...
Carne de la gratar pe paine
Punem lipiile în cuptorul încins la 150°C pentru 5 minute. Tăiem carnea în fâşii. Într-o tigaie încingem o lingură ulei de masile şi prăjim carne pentru 3-5 minute. Dăm usturoiul pe răzătoarea mică şi îl amestecăm cu iaurtul şi...
Gulas de porc cu morcov
In untura incinsa (sau uleiul) rumenim baconul apoi adaugam carnea taiata cubulete. Lasam carne la rumenit. Peste carnea rumenita adaugam morcovii taiati rondele mai groase, ceapa taiata foarte marunt ( sau data prin robot) si ardeii taiati in bucati mai mari. Calim carnea impreuna cu legumele...
Snitzel in crusta de mustar
Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel. Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena. Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul. Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul. Bucatile de carne le trecem prin (in...