publicat la 20.03.2021
publicat la 20.03.2021
publicat la 18.03.2021
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de ciuperci
Intr-un vas, punem putin ulei, apa si ceapa tocata. Lasam sa se inmoaie. Curatam si spalam ciupercile. Peste ceapa, adaugam coditele ciupercutelor maruntite. Lasam sa fiarba. Taiem si ardeiul gras si il adaugam peste ceapa. Taiem si ciupercile felii, le adaugam in vasul de pe foc, impreuna cu...
Legume de vara la cuptor
Tocam ardeiul copt(al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii ( al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent. Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii. Din...
Frigarui de legume
Eu am folosit un ardei gras rosu,20 de ciuperci , 2 cepe albe, un dovlecel zucchini.Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele.Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele. Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline,o lingurita miere,zeama de la o jumatate de...
Mancare de prune
Am pus prunele in apa cateva ore. Intr-o craticioara am caramelizat 4-5 linguri de zahar impreuna cu 2 linguri de ulei. Luam cratita de pe foc si adaugam apa putin cate putin amestecand in continuu. Punem din nou cratita pe foc. Cand da in clocot adaugam prunele si lasam sa fiarba 30 de...
Tocanita de vara
Tocam mai mare cepele, morcovii, vanata si dovlecelul.Intr-o cratita punem putin ulei , legumele tocate ,putina apa si o asezam pe foc.Lasam sa fiarba 15-20 minute apoi adaugam rosiile si ardeiul tocate.Adaugam si sare si cimbru verde . Dupa 15-20 minute adaugam si cartofii...