Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI284
Retete / Aperitive / Garnituri

Pachetele chinezesti de primavara

In Aperitive / Garnituri la 16 Apr 2013

Se lasa legumele la dezghetat. Ceapa si varza se toaca. Se pune o lingura de ulei de masline se pune ceapa tocata, varza si legumele la calit la foc mic si acoperite cam 20 min, se adauga sosul de soia si se condimenteaza cu sare si piper , se mai lasa cateva minute ca sa se intrepatrunda...

Cornuri cu cremvusti

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2013

ALUATUL: Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc. Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat...

Placinte taranesti cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2013

Faina se pune in linghean, se adauga sarea, zaharul , oul si apoi drojdia dizolvata in apa calduta si se incepe framantarea .Se adauga apa calduta putin cate putin , pana se obtine un aluat nici foarte moale si foarte tare . Se adauga 50 ml ulei , putin cate putin si se mai framata pana se...

Snitele de soia "Inedit"

In Aperitive / Garnituri la 10 Apr 2013

Snitelele de soia se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun in trecuratoare la scurs, se mai storc inca o data in mana bine bine, se condimenteaza, se dau prin faina si prin ouale batute cu sare. Se pun la prajit

Chec de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 5 Apr 2013

Ciupercile se curata de coaja si se pun la fiert pana se inmoaie putin(20 min), se scurg de apa, se lasa sa se racoreasca si se toaca mai mare. Intre timp se face grisul cu lapte , se pune laptele la fiert cu grisul , se amesteca pana incepe sa se ingroase si se ia de pe foc.(se lasa sa fie...

Briose de legume

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2013

Se pun legumele la fiert cam 15 minute, se pun in strecuratoare la scurs, apoi se amesteca cu un ou, sare si piper. Se pun in forme de briose pe hartie de copt si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu crema de branza facuta astfel: branza se amesteca cu sare, boia si marar. Pieptul de pui...

Oua umplute cu piept de pui si branza

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2013

Se pun ouale la fiert (10-15 minute), sa fie tari. Pieptul de pui se pune si el la fiert tot cam 15 minute. Ouale se curata, se taie in doua. Galbenusurile se amesteca cu branza, cu pieptul de pui tocat, se adauga si iaurt cat sa devina ca o pasta, se condimenteaza cu sare si se umplu...

Drob de ghebe cu branza

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2013

Ghebele si ceapa se toaca marunt , se pun la fiert in putina apa (cat sa le acopere). Cand sunt gata se scurg de apa , se amesteca cu branza si doua oua, se condimenteaza cu sare , piper si patrunjel. Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se da la cuptor  vreo 30 min la foc...

Rulouri de vinete

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2013

Intr-un castron, se freaca usturoiul zdrobit cu un praf de sare. Se adauga treptat uleiul si otetul, ca la maioneza. Se spala  vanata si ardeii, se sterg cu un servet, se taie vanata felii si se coace pe grill-ul incins. Ardeii se coc, se curata si se taie felii. Se unge fiecare felie...

Cartofi la cuptor cu rozmarin

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2013

Cartofii se curata , se taie felii mai groase si se spala. In tava se pune uleiul , apoi cartofii si condimentam cu sare ,  boia si rozmarin. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit(foc mediu), se dau cartofii la cuptor pentru 20 de min , apoi in intoarcem si mai lasam inca 20 min.

Rosii umplute cu fasole verde

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2013

Se spala rosiile, se taie un capac, se scoate continutul, se sareaza si se stropesc cu putin otet in interior. Se pun sa se scurga pe o farfurie cu scobitura in jos. Fasolea verde se pune la fiert, pana se inmoaie, se scoate intr-o strecutatoare. Cand s-a scurs bine o pisam  si adaugam...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 22 Mar 2013

Se curata ciupercile. Se toaca coditele ciupercilor , ceapa verde, ardeiul si telina, se pun la fiert pana se inmoaie. Cand sunt moi se paseaza(eu le-am pasat cu furculita nu foarte tare), se condimenteaza cu sare , se umplu ciupercile si se dau la cuptor cam 15 min. Cand sunt gata se face...

Briose aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2013

Se  taie cubulete ceapa si ardeiul, se pun peste branza, se pune sare, boia, marar si se amesteca  cu un ou. Se pune compozitia  in forme si se  da la cuptor.

Raffaello din branza telemea

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2013

Branza telemea se  mixeaza iar apoi se formeaza bilute si se dau prin cascaval ras.

Afisate 31 - 44 din 44 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]