
publicat la 23.10.2015
publicat la 23.10.2015
publicat la 22.10.2015
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Peste spaniol cu legume
Se procedeaza astfel: Intr-o tava mai mare se pune un pic de ulei. Se aseaza pestele in centru si in jur se pun cartofi taiati felii mai groase.Se pune sare si piper boabe, doua foi de dafin. Pe deasupra se pun ardeii taiati felii, ceapa taiata felii groase, morcovii taiati felii...
Salata de ton cu porumb
Se scurg conservele de ton si cea de porumb. Se amesteca intr-un bol. Se adauga aproximativ 250-200 g de iaurt gras, pana la o consistenta potrivita de intins pe painea prajita. Se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa 10 minute la frigider sa se imprieteneasca si apoi se serveste cu mult elan!...