
publicat la 20.03.2022
publicat la 20.03.2022
publicat la 17.03.2022
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos englezesc de unt
Intr-o tigaie pui untul sa se topeasca si il lasi pana ce devine maroniu. In acest moment ii adaugi otetul, amesteci bine, dar nu fierbi. Il asezonezi dupa gust si il poti servi la peste la gratar, ciuperci, fasole pastai.
Sos de rosii italian
Treci rosiile prin blender. Incalzesti uleiul, pui usturoiul si dupa un minut adaugi piureul de rosii. Lasi pe foc 10 minute.Il servesti cu ceapa taiata rondele. Daca folosesti rosii proaspete, acestea trebuie fierte 1-2 minute in apa clocotita, apoi decojite si trecute prin blender