Bunica

6

Bucataras
Chef

Bucuresti

Bucataras din 18.12.2008

RETETE686
PRIETENI121
Retete / Aperitive / Garnituri

Icre de fasole boabe

In Aperitive / Garnituri la 19 Iun 2009

Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa de seara pana dimineata pentru a fierbe mai usor. Se pune la iert. dupa ce a dat cateva clocote se schimba apa.Eu schimb apa de 2-3 ori.Se lasa la fiert pana cand bobul de fasole devine sticlos si coaja se desface usor.Pentu icre eu curat coaja de...

Salata de fasole verde

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2009

Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.  Fasolea este fiarta cand devine sticloasa si intra furculita usor in ea. Pina se fierbe fasolea se curata usturoiul, se piseaza,se freaca bine cu ulei si zeama de lamaie. Se taie mararul foarte marunt . Se amesteca...

Rulada cu branza

In Aperitive / Garnituri la 24 Mai 2009

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul. Se unge dosul tavii,se pune  hartie de copt,care se unge si ea Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins. Blatul este copt candse rumeneste usor....

Cartofi noi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

Se curata cartofii. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline,se sareaza,se pipereaza,se pune apoi usturoiul taiat marunt si se baga tava in coptor.Se lasa in cuptor circa 30-45 de minute. Cand cartofii sunt rumeniti se scot din cuptor si sepresara o ploaie de  marar.Se pot servi ca...

Cum colorezi maioneza ecologic

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2009

Se amestecă maioneza cu sfecla roşie.

Piftie de curcan

In Aperitive / Garnituri la 16 Mar 2009

1. se pune carnea la fiert, impreuna cu ceapa si morcovul, in circa 7 litri de apa. Se da focul iute si se spumuieste bine vasul. Dupa ce s-a terminat “spumuirea” (curatarea de spuma a apei), se da focul moale si se lasa asa circa 3 ore. Semnul ca a fiert carnea este cind aceasta se...

Afisate 61 - 66 din 66 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2022

Ciorba de fasole verde cu soia

publicat la 17.03.2022

Ghiveci de legume cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]