Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt.
Punem la calit ceapa cu o lingura ulei.
Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata.
Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu tocat marunt.
Foile de placinta se ung cu untul...
Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin.
Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca.
Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa.
Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat.
Intr-un vas amestecam organele tocate,ceapa ,usturoiul pisat ,cele doua oua,sare...
Aluatul se lasa la dezghetat.
Luam o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Umplutura:
Ceapa curatata,spalata ,taiata marunt se caleste in ulei.
Peste ceapa se uga spanacul dezghetat calindu-se in continuare pana cand scade zeama lasata de spanac.
Lasam la racit,adaugam branza...
Pregatim intai blatul: intr-un vas se amesteca smantana cu oul,apoi se adauga faina, cat sa se obtina un aluat mai moale.
Umplutura :ciupercile tocate se calesc in putin unt ,adaugandu-se sare si piper.Ficateii fe fierb ,se taie cubulete mici,iar cascavalulse da prin razatoare....
Se spala carnea,se portioneaza ca pentru friptura,si se pune intr-o cratita de 3-4l in care se adauga putin ulei.
Ceapa se curata,se taie pestisori ,se pune la fiert ,iar dupa cateva clocote ,se strecoara si...
Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului.
Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si...
Rulada cu ciuperci
Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt. Punem la calit ceapa cu o lingura ulei. Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata. Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu tocat marunt. Foile de placinta se ung cu untul...
Drob din organe de iepure de casa
Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin. Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca. Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa. Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat. Intr-un vas amestecam organele tocate,ceapa ,usturoiul pisat ,cele doua oua,sare...
Tarta cu spanac
Aluatul se lasa la dezghetat. Luam o tava pe care o tapetam cu hartie de copt. Umplutura: Ceapa curatata,spalata ,taiata marunt se caleste in ulei. Peste ceapa se uga spanacul dezghetat calindu-se in continuare pana cand scade zeama lasata de spanac. Lasam la racit,adaugam branza...
Tarta cu ficatei
Pregatim intai blatul: intr-un vas se amesteca smantana cu oul,apoi se adauga faina, cat sa se obtina un aluat mai moale. Umplutura :ciupercile tocate se calesc in putin unt ,adaugandu-se sare si piper.Ficateii fe fierb ,se taie cubulete mici,iar cascavalulse da prin razatoare....
Mancare rece
Se spala carnea,se portioneaza ca pentru friptura,si se pune intr-o cratita de 3-4l in care se adauga putin ulei. Ceapa se curata,se taie pestisori ,se pune la fiert ,iar dupa cateva clocote ,se strecoara si...
Omuleti de zapada
Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului. Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si...