Bucataria_lui_Tavi

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 20.05.2010

RETETE35
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Spuma de capsuni cu mere

In Dulciuri la 6 Iun 2010

Pregatire ingrediente: Taiati capsunile cuburi si separati galbenusurile de albusuri. Curatati merele de coaja, scoateti-le cotorul si taiati-le cuburi. Stoarceti lamaia, pregatiti-va fructoza si praful de gelatina si aveti toate ingredientele gata pentru preparare. Preparare spuma de...

Clatite cu piure de kiwi si capsuni

In Prajituri la 2 Iun 2010

Preparare aluat clatite: Puneti ouale intr-un bol si bateti-le. Adaugati in mixer faina, zaharul si sarea. Porniti mixerul, la viteza mica, si adaugati treptat oul. Adaugati si laptele, putin cate putin (si apa daca puneti jumate-jumate cu laptele). Lasati sa se mixeze toata compozitia timp de...

Beignets

In Prajituri la 27 Mai 2010

Preparare Beignets: Puneti apa intr-un ibric. Adaugati si untul, zaharul tos si sarea. Aduceti la fierbere apa si lasati sa fiarba 30 de secunde, la foc mic. Adaugati faina, toata odata, si amestecati rapid pana se leaga compozitia si obtineti un aluat omogen, moment in care luati ibricul de...

American Cheesecake

In Prajituri la 24 Mai 2010

Puneti biscuitii intr-un vas mare si sfaramati-i cu mana pana obtineti un fel de pesmet cu o granulatie mai mare. Adaugati untul topit si amestecati bine pana se incorporeaza bine untul in compozitie. Turnati apoi biscuitii intr-o forma de tort si presati-i bine, pana simtiti ca aveti un...

Placinta cu branza

In Prajituri la 21 Mai 2010

Preparare placinta cu branza de vaci si stafide: Preparati in primul rand aluatul pentru foi( preparare aluat placinta ), dupa care incepeti prepararea umpluturii. Este de preferat sa aveti aluatul preparat de seara si sa-l lasati peste noapte la frigider. Incepeti pregatirea ingredientelor...

American Apple Pie – Placinta cu mere

In Prajituri la 20 Mai 2010

Se toarna faina in mixer. Se adauga sarea, zaharul si untul. Se amesteca pe lent, aproximativ 2 minute, pana cand se omogenizeaza. Se adauga untul si lasam sa se omogenizeze cat mai bine. Adaugati jumatate din apa si lasati sa se omogenizeze, dupa care mai adaugati din cand in cand cate...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]