publicat la 30.06.2013
publicat la 12.06.2013
publicat la 11.06.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Dovleac si cartof picant, la cuptor
Incalzeste cuptorul la 200 C (tare) Se pun feliile de dovleac si cartof intr-o tava mare, presara-le cu sare, piper, herbes de Provence si ulei. Cu mainile freaca bine toate feliile de legume, ca sa fie acoperite bine de toate condimentele. Pune tava in cuptor prntru 20 de minute, sau...
Mancare de bame
Pune la fiert 1 litru de apa, cu 1 lingurita de sare. Spala bamele si taie-le coditele. Cand apa a fiert, pune otetul si bamele. Lasa sa dea cateva clocote, pana ce bamele se inmoaie putin si-si schimba culoarea. Scuge bamele. Taie rosiile cuburi mici, sau da-le prin blender sa le faci...
Tarta ratatouille
Cum se face: In cuva robotului (sau se poate amesteca cu mana) pune faina, untul, sarea si 3 linguri de apa rece Amesteca putin. Daca nu se formeaza o bila de coca mai adauga cate o lingura de apa. Nu amesteca mult, ci numai pana ce coca s-a format. Scoate coca din cuva si inveleste-o in...
Quiche cu ciuperci
Eu am folosit robotul de bucatarie, dar se poate face totul cu mana la fel de bine In cuva robotului pune faina, untul, sarea si 3 linguri de apa rece Amesteca putin. Daca nu se formeaza o bila de coca mai adauga cate o lingura de apa. Nu amesteca mult, ci numai pana ce coca s-a format....