publicat la 20.03.2013
publicat la 19.03.2013
publicat la 18.03.2013
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba ardeleneasca cu tarhon
Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem cubulete medii. Punem intr-un vas uleiul si legumele, le calim cateva minute, adaugam apa, dupa care...
Supa de salata verde
In oala in care facem supa punem la calit in cele 2 linguri de ulei, slaninuta taiata cubulete, dupa care adaugam usturoiul pisat si lingura de faina. Toata procedura se face foarte repede si cu atentie pt a nu arde usturoiul si faina. Adaugam apa, salata taiata fideluta si lasam sa fiarba....