Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem cubulete medii.
Punem intr-un vas uleiul si legumele, le calim cateva minute, adaugam apa, dupa care...
In oala in care facem supa punem la calit in cele 2 linguri de ulei, slaninuta taiata cubulete, dupa care adaugam usturoiul pisat si lingura de faina. Toata procedura se face foarte repede si cu atentie pt a nu arde usturoiul si faina. Adaugam apa, salata taiata fideluta si lasam sa fiarba....
Ciorba ardeleneasca cu tarhon
Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem cubulete medii. Punem intr-un vas uleiul si legumele, le calim cateva minute, adaugam apa, dupa care...
Supa de salata verde
In oala in care facem supa punem la calit in cele 2 linguri de ulei, slaninuta taiata cubulete, dupa care adaugam usturoiul pisat si lingura de faina. Toata procedura se face foarte repede si cu atentie pt a nu arde usturoiul si faina. Adaugam apa, salata taiata fideluta si lasam sa fiarba....