Pentru blat mixam albușurile cu sare și zahar apoi punem uleiul, praful de copt si faina. Coacem 15 minute la 180 grade. Crema: Amestecam gălbenușurile cu faina, zaharul si laptele si fierbem pana se ingroasa. O impartim in doua: o parte o...
blat : Amestecam cafeaua cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam sarea, uleiul si faina. Coacem 45 de minute la 140 grade.
glazura: Amestecam zaharul cu cafeaua si intindem glazura peste blat.
Mixam ouale cu zaharul apoi adaugam apa, amoniacul, cacaua si faina. Coacem 30 de minute la 180 grade. Amestecam ingredientele pentru sirop si fierbem pana clocotește. Amestecam ingredientele pt crema2 si mixam. Punem blatul rece...
Amestecam faina cu sarea și praful de copt. Mixam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gălbenușurile, laptele, ciocolata razuita si amestecul de faina. Punem in tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 180 grade C. Mixam...
Amestecam apa cu drojdia, uleiul, sarea, ouăle, zaharul, cacaua si mierea apoi adaugam faina si framantam un aluat moale pe care il lasam sa crească câteva ore. Intindem foi si taiem gogosile. Le mai lasam sa creasca 1 ora si le prăjim...
Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore.
Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul...
Batem albușurile spuma cu sare și zahar, apoi adaugam gălbenușurile, uleiul, sifonul, praful de copt și faina. Punem compoziția în tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 160 grade C.
Amesteca m...
Amestecam toate ingredientele și frământăm un aluat moale pe care il lasam sa creasca cateva ore.
Intindem foi, taiem gogosile si le mai lasam sa creasca pana se umfla apoi le prăjim in baie de ulei.
Le dam prin zahar pudra și...
Se amesteca laptele cu zaharul pana se dizolva si se adauga putina sare. Se bat ouăle si se adauga amestecul de lapte, apoi se pune într-o cratita si se fierbe pana se îngroașă amestecand continuu. Se lasa sa se răcească și se...
Se amesteca afinele cu apa și se tin pe foc mic pana se înmoaie si se formează siropul, apoi se paseaza printr-o sita. Siropul obtinut se amesteca cu faina si se mai tine pe foc pana se îngroașă. Se lasa sa se răcească.
Se...
Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu ciocolata și zaharul si se fierbe. Se lasa sa se răcească putin si se adauga esenta si gelatina. Biscuitii se insiropeaza in cafea si se pune un strat intr-un castron tapetat cu folie, apoi un...
Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă esența, zaharul vanilinat și 5 linguri de faina. Se pune compoziția în tava unsa cu ulei. Vișinele se amesteca cu o lingura de faina și se pun peste blat si se coace 30 de minute, la 180...
Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.
Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam....
Amestecam ouale cu sarea, zaharul, uleiul, apa, plicul de ciocolată, esenta și faina. Punem visinele fara sâmburi in tava tapetata cu hârtie de copt și apoi turnam compoziția de oua. Coacem 45 sau 50 de minute la 180 grade apoi il...
Batem gălbenușurile cu sare și zahar apoi adaugam apa , zaharul cu scortisoara, praful de copt și faina. Punem compoziția în tava tapetata cu hârtie de copt și o coacem 30 de minute la 180 grade. Amestecam merele cu zaharul și...
Prăjitură Crăiasa Zăpezii
Pentru blat mixam albușurile cu sare și zahar apoi punem uleiul, praful de copt si faina. Coacem 15 minute la 180 grade. Crema: Amestecam gălbenușurile cu faina, zaharul si laptele si fierbem pana se ingroasa. O impartim in doua: o parte o...