Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și Rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să isi schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar uleiul.
Se adăuga ceapa tăiata felii subțiri.
Dupa ce ceapa incepe sa devina lucioasa la...
Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine.
Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C.
Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti...
tăiați carnea cubulete mici.
puneți împreună usturoi, ghimbir, sare, 1 lingură de ulei,ardeiul iute si pisati până se face o pastă, apoi adăugați toate celelalte ingrediente și amestecati bine, se toarnă totul peste carne și se lasă marinat totul în frigider...
Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar uleiul.
Se adăuga ceapa tăiata felii subțiri.
Dupa ce ceapa incepe sa devina lucioasa, adaugam si...
Amestecam semințe de muștar, semințe de chimen, sare, piper, oregano si se macina pentru a deveni praf.
Folosim intai putin ulei de masline și apoi amestecul de condimente pentru acoperi puiul.
Deschidem berea și golim jumate din bere.
Punem puiul peste cutia de bere, ne asiguram ca...
Pregatim carnea. Trebuie taiata cubulete si marinata cu iaurt, ulei, boia, sare si piper, acoperim si lasam la rece pentru 2-3 ore.
Taiem si ardeiul rosu fasii si dupa cubulete, facem frigarui cu carnea si ardei si lasam 15-20 minute acoperite la temperatura camerei.
Le prajim pe...
Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea.
Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate...
Pate de ficatei de pui
Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și Rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să isi schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar uleiul. Se adăuga ceapa tăiata felii subțiri. Dupa ce ceapa incepe sa devina lucioasa la...
Pui la gratar cu sos barbeque
Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine. Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C. Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti...
Frigarui marinate in sos de soia
tăiați carnea cubulete mici. puneți împreună usturoi, ghimbir, sare, 1 lingură de ulei,ardeiul iute si pisati până se face o pastă, apoi adăugați toate celelalte ingrediente și amestecati bine, se toarnă totul peste carne și se lasă marinat totul în frigider...
Pate de ficatei de pui
Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar uleiul. Se adăuga ceapa tăiata felii subțiri. Dupa ce ceapa incepe sa devina lucioasa, adaugam si...
Pui pe sticla - beer can chicken
Amestecam semințe de muștar, semințe de chimen, sare, piper, oregano si se macina pentru a deveni praf. Folosim intai putin ulei de masline și apoi amestecul de condimente pentru acoperi puiul. Deschidem berea și golim jumate din bere. Punem puiul peste cutia de bere, ne asiguram ca...
Souvlaki - frigarui grecesti
Pregatim carnea. Trebuie taiata cubulete si marinata cu iaurt, ulei, boia, sare si piper, acoperim si lasam la rece pentru 2-3 ore. Taiem si ardeiul rosu fasii si dupa cubulete, facem frigarui cu carnea si ardei si lasam 15-20 minute acoperite la temperatura camerei. Le prajim pe...
Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere
Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea. Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate...