publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Bruschete cu ton si ulei de trufe
Prajim painea. Intr-un bol punem tonul maruntit, scurs de ulei. Adaugam usturoiul pisat, sarea si praful de usturoi dupa gust. Pulverizam ulei de trufe pe painea prajita si adaugam compozitia de ton. Decoram cu patrunjel maruntit.
Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde
Curatam si spalam bine pestele. Curatam si spalam bine legumele. Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii. Asezonam cu sare, piper si oregano. Adaugam pestele, asezonam din nou cu...
File de cod alaska in malai
Pestele se asezoneaza cu sare si piper. Se pune ulei la incins. Pestele condimentat se da prin faina alba, ou batut si malai, dupa care se prajeste in uleiul incins cam 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o crusta aurie. POFTA BUNA!