
publicat la 30.08.2017
publicat la 31.07.2017
publicat la 31.07.2017
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu pui la cuptor
Pastele se pun la fiert si se lasa cat e scris pe ambalaj. Puiul se taie bucati si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline si se lasa cateva minute,apoi se adauga o lingura de miere pana se rumeneste putin. Se i-a de pe foc si se pune intr-o farfurie. In tigaia in...
PASTE CARBONARA
Se pun pastele in apa care fierbe cu un pic de sare si un strop de ulei. Se scurg si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu foarte putin ulei de masline,se pune si kaizerul afumat si se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou,sare si piper. Se toarna...
Cannelloni cu carne si sos de rosii
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul. Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul. Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute. Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute. Pastele...
Paste carbonara
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul crestat si pancetta cu un strop de ulei de masline. Intr-o craticioara, punem apa cu sarea, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si un strop de ulei. Se strecoara de apa, se pune in tigaie peste pancetta....