Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.10.2015
Tocati foarte fin cepele s puneti-le la calit in untul topit intr-o tigaie mare. Taiati coaja de la feliile de paine, puneti-le intr-un castron si adaugati lapte suficient pentru a se imbiba. Amestecati cu mainile. Pune-ti aluatul pe un...
mai multe
publicat la 22.11.2015
Voturi:51
Set de 250 forme pentru briose
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
babi5 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea123 1
benairina 1
Nu e moft 1
gaby_isro 1
merylow 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui umplut cu sunca si cu cascaval
Tocati foarte fin cepele s puneti-le la calit in untul topit intr-o tigaie mare. Taiati coaja de la feliile de paine, puneti-le intr-un castron si adaugati lapte suficient pentru a se imbiba. Amestecati cu mainile. Pune-ti aluatul pe un...