Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 06.08.2012
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.
publicat la 16.01.2017
publicat la 24.08.2014
publicat la 30.06.2014
Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.
In cont 8
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:34
de Caty 2
pe 01.07 la 19:36
de laura_n 7
pe 01.07 la 15:43
pe 01.07 la 11:22
de Constelatialeu 9
pe 30.06 la 22:09
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis inimioara cu Ceva Fin pufos
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.