Orezul si lintea se spala si se fierb separat in apa cu sare . Apoi se strecoara.
Morcovul se curata si se spala apoi se da pe razatoarea mare.
Ceapa se curata si se spala apoi se toaca marunt.
Ceapa si morcovul se calesc usor in ulei apoi se adauga sucul de rosii si apa si se fiebe la...
Ceapa si varza se calesc usor in ulei.
Se adauga 200 ml apa , marul , se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe cam 30 min , la foc mic , cu capac , pana cand este facuta , dar nu moale de tot ca sa se sfarame . Se amesteca din cand in cand . Se mai adauga apa daca este nevoie .
Se...
Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata .
Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa...
Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata .
Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa...
Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece.
Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se caleste putin in cateva linguri de ulei.
Cartoful se curata si se taie cubulete mici.Se pune peste ceapa calita,impreuna cu o lingurita "Vegeta"din borcan,se adauga apa cat sa-l acopere...
Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.
Dovlecelul se curata si se taie cubulete.Cartofii la fel.Maslinele se taie marunt ,foaia de dafin se rupe bucatele.
Se amesteca toate ingredientele in cratita in care am calit ceapa.Se potriveste dupa gust cu sare si piper....
Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte.
Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert.
Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai...
Orez cu legume
Orezul si lintea se spala si se fierb separat in apa cu sare . Apoi se strecoara. Morcovul se curata si se spala apoi se da pe razatoarea mare. Ceapa se curata si se spala apoi se toaca marunt. Ceapa si morcovul se calesc usor in ulei apoi se adauga sucul de rosii si apa si se fiebe la...
Varza rosie calita
Ceapa si varza se calesc usor in ulei. Se adauga 200 ml apa , marul , se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe cam 30 min , la foc mic , cu capac , pana cand este facuta , dar nu moale de tot ca sa se sfarame . Se amesteca din cand in cand . Se mai adauga apa daca este nevoie . Se...
Tocanita de legume (2)
Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata . Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper. Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa...
Tocanita de legume
Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata . Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper. Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa...
Orez cu cartofi si rozmarin
Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece. Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se caleste putin in cateva linguri de ulei. Cartoful se curata si se taie cubulete mici.Se pune peste ceapa calita,impreuna cu o lingurita "Vegeta"din borcan,se adauga apa cat sa-l acopere...
Tocanita de dovlecel si cartofi la cuptor
Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei. Dovlecelul se curata si se taie cubulete.Cartofii la fel.Maslinele se taie marunt ,foaia de dafin se rupe bucatele. Se amesteca toate ingredientele in cratita in care am calit ceapa.Se potriveste dupa gust cu sare si piper....
Cus-Cus
Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert. Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai...