publicat la 06.12.2014
publicat la 16.11.2014
publicat la 16.11.2014
Azi dai o petrecere la tine acasa. Si daca tot ai facut-o, inviti numai cunoscuti carora le prezinti scenarii despre cum ar fi lumea daca tu ai fi Dumnezeu… :)
Bucataras.ro
[email protected]
Midii Saganaki
Dam ceapa si usturoiul pe razatoare. Intr-o tigaie punem uleiul si le calim putin,apoi adaugam midiile lasam putin sa se prajeasca apoi turnam sosul de rosii si dam dupa gust sare si piper. Le punem intr-un pirex adaugam feta sau telemeaua zdrobita si oregano pe deasupra. Bagam la cuptor...
Calamari prajiti
Curatam si spalam calamarii, ii taiem rondele, dam cu sare si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie punem uleiul la incins ii dam prin faina si ii prajim la foc mediu (atentie fac explozie ca ficatei cand ii prajim). Servim cu zeama de lamaie. Pofta buna!
Calamar umplut
Curatam bine sepiile interior si exterior si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Taiem marunt capul cu tentaculele si le punem cu ulei intr-o tigaie sa se caleasca putin ,taiem ceapa verde si o punem si pe ea,apoi punem mararul tocat,stingem cu vin.Punem orezul, sare si piper dupa...