Bun venit!LOGIN • CONT NOU
4
Bucatarasgrozav
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Voturi:33
Voturi:39
Voturi:6
In cont 201
Coaster extensibil Cook Concept
Placa de tocat fata-verso
Taietor de pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:07
la 10:53
de oanapl 8
ieri la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Adele
oanapl
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...