Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Voturi:113
Voturi:36
Voturi:12
In cont 201
Cantar digital pentru bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 borcane de depozitare
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
de Bucataras 8
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Bucataras
ramonamocansuciu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...