Blat
Se bat albusurile spuma si se adauga zaharul si laptele, apoi galbenusurile, faina si nuca.La final adaugam praful de copt si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Crema
Galbenusurile cu zaharul, laptele si...
Blat
Bati albusurile spuma cu zaharul si cu vanilia, adaugi galbenusurile batute cu ulei, coaja de lamaie,faina si praful de copt.Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cand se raceste il tai in doua.
Crema
Amesteci...
Blat
Mixam albusurile spuma tare cu zaharul ca pentru o bezea, faina cernuta cu praful de copt si nuca macinata se adauga peste bezea, amestecam usor pana se incorporeaza in bezea.Punem la copt pentru 20 de minute.
Crema
Zaharul il...
Aluat: se pune apa la fiert, se adauga uleiul si sarea iar la sfarsit, faina cernuta.Se amesteca bine si se da deoparte sa se raceasca la temperatura camerei.Dupa ce s-a racit, se adauga cate un ou pe rand, se amesteca bine si se obtine un...
Blat : se separa ouale,albusurile se bat spuma tare,galbenusurile se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat,uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul.Peste galbenusurile batute adaugam faina amestecata cu cacao si praful de...
Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul, un praf de sare si esenta de rom, apoi adaugam galbenusurile, pesmetul si faina. Amestecam cu grija cu o lingura de lemn.
Ungem cu ulei formele de brioase si umplem formele. Dam savarinele la cuptor...
Prajitura Petre Roman
Blat Se bat albusurile spuma si se adauga zaharul si laptele, apoi galbenusurile, faina si nuca.La final adaugam praful de copt si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Crema Galbenusurile cu zaharul, laptele si...