ralu_river

1

Bucataras
incepator

Jimbolia

Bucataras din 24.10.2012

RETETE45
PRIETENI37
Retete / Dulciuri

Tort cu morcovi

In Torturi la 11 Dec 2012

Se mixeaza ouale cu cele 2 tipuri de zahar, dupa care se toarna incet uleiul, in timp ce inca mixeaza. Se adauga apoi esenta de vanilie si morcovii rasi, nucile si stafidele si se mai mixeaza putin. Se amesteca faina cu sare, praf de copt, bicarbonat si condimentele si se adauga peste celalalt...

Tarta cu iaurt si mac

In Torturi la 11 Dec 2012

Blat: fulgii de cocos se amesteca bine cu untul topit si cu extractul de stevie, pana se umezesc, apoi se aseaza intr-o tava de silicon si se preseaza bine cu dosul unei linguri. Crema: se bat ouale usor, se amesteca cu iaurtul, semintele de mac, esenta de vanilie si extractul de stevie si...

Prajitura cu mere (de post)

In Prajituri la 13 Noi 2012

Se rad merele pe razatoarea mare si se amesteca cu scortisoara. Se amesteca faina cu praf de copt, zahar si gris. Merele se impart in 2, la fel si amestecul de faina, iar untul se imparte in 3.  Se pune o treime din untul taiat cubulete pe fundul unui vas de yena, se toarna jumatate din...

Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise

In Prajituri la 13 Noi 2012

Cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise: Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare...

Reteta de preparare a papanasilor

In Dulciuri la 12 Noi 2012

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza cu bicarbonat si cu zahar. Se adauga ouale, vanilia, apoi faina. Se amesteca scurt cu mixerul ca sa se omogenizeze bine. Se incinge o tigaie cu mult ulei, se formeaza bile din aluat de marimea unui pumn, se strapunge bila cu degetul in...

Sarlota cu fructe

In Torturi la 1 Noi 2012

Blat: Se mixeaza 8 albusuri cu 8 lg zahar, se adauga 4 lg apa, cele 8 galbenusuri, pe rand si 8 lg de faina, in ploaie. Se da la cuptor, la foc mediu.  Crema: 5 oua intregi, 10 lg zahar, un plic de zahar vanilat si 200 ml lapte se fierb pana se ingroasa, la foc mic.Se bate frisca, se...

Banana bread

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava pentru chec. Se topeste unt (nu se fierbe), se adauga bananele facute piure cu furculita, zahar, vanilie, scortisoara, ou batut usor. Se amesteca bine si se adauga incet faina amestecata cu sare si praf de copt. Se omogenizeaza, se adauga nucile, se...

Budinca de tapioca cu litchi

In Dulciuri la 31 Oct 2012

Perlele de tapioca se pun la fiert in lapte si sucul de la litchi, amestecand des. Fructele se taie marunt si se adauga peste perle dupa 10 minute. Se lasa pe foc inca 20 de minute. Este important sa amestecati des, sa nu se lipeasca. Tapioca este gata atunci cand perlele devin translucide. Cu...

Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure

In Prajituri la 31 Oct 2012

Ciocolata se rupe in bucati si se pune la topit pe foc mic impreuna cu untul si zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu telul dupa fiecare ou. Faina se amesteca cu bicarbonat si cu cacao si se adauga peste ciocolata. Se amesteca bine, se adauga fructele, se...

Cheesecake cu buline de ciocolata si jeleu de fructe de padure

In Torturi la 31 Oct 2012

Biscuitii se maruntesc in robot. Untul se topeste si se adauga impreuna cu scortisoara la biscuiti. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza.  Se aseaza "blatul" intr-o tava cu pereti detasabili, se apasa usor, inclusiv pe margini, sa se faca un mic "perete" si se da la...

Placinta cu afine

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se amesteca oul batut cu zahar si mascarpone. Se aseaza folie alimentara pe masa de lucru, peste care se aseaza o foaie de placinta care se unge cu ulei, cu o pensula. Se aseaza deasupra o alta foaie, se unge cu ulei, si tot asa, pana avem 4 foi. Se pune o parte de crema in mijlocul foilor, se...

Kaiserschmarrn

In Dulciuri la 31 Oct 2012

Pentru sos : se pun capsunile in blender impreuna cu zahar, dupa care se fierb cam 20 de minute, pana scade sosul. Stafidele se pun in apa cu esenta de rom pentru 20 de minute. Intre timp se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare pana iese o spuma moale....

Briose cu branza de vaci

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema. In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se...

Prajitura rapida cu banane si afine

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se topeste untul (cat sa nu fie fierbinte) si se adauga zaharul, se mixeaza, apoi se adauga ouale batute usor si iaurtul si se mixeaza din nou. Bananele se piseaza cu furculita si se adauga peste amestecul de mai sus. Se mixeaza si se adauga si faina amestecata cu praf de copt, dupa care se...

Rulada cu banane

In Prajituri la 24 Oct 2012

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 7 galbenusuri, o lingura de faina si 7 linguri de nuca macinata. Se omogenizeaza, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava si se coace la foc...

Budinca de tapioca cu sos de mure

In Dulciuri la 24 Oct 2012

Perlele de tapioca se fierb impreuna cu laptele, mierea si vanilia circa 20 de minute, pana cand devin translucide. Murele se fierb impreuna cu cele 2 linguri de miere si cele 2 linguri de suc de lamaie pana scade sosul. Se aseaza budinca in boluri, deasupra se pune sosul si se presara mot...

Afisate 1 - 16 din 16 retete    

Postari recente

publicat la 11.12.2012

Tort cu morcovi

publicat la 11.12.2012

Tarta cu iaurt si mac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]