publicat la 13.03.2016
publicat la 13.03.2016
publicat la 15.02.2016
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste la cuptor
Pestele l-am curatat si l-am spalat, apoi l-am crestat si l-am asezat in tava. L-am uns cu ulei, in crestaturi am introdus felii de usturoi si l-am condimentat. In tava am pus felii de cartofi, morcov si feliile de lamaie deasupra. Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am introdus la cuptor...
Somon file pe fund de lemn de cedru
Pentru inceput se toaca ceapa rondele marunte, apoi telina si patrunjelul. Acestea se amesteca intr-un castron, in care se adauga uleiul, zeama de lamaie, piper, rondele de ardei iute, usturoiul mujdei si se omogenizeaza. Lasam la frigider pentru jumatate de ora. Fundurile din lemn de...
Stiuca umpluta
Stiucile au fost curatate, am scos intestinele si spalate, crestam pielea din jurul capului si facem loc cu un cutit intre carne si piele, apoi desprindem usor pielea de carne. Tragem usor de piele, in zona aripioarelor taiem cu atentie a.i. sa nu se rupa pielea. Scoatem pielea cu apa rece....
Crap prajit
Feliile de peste se spala foarte bine. Intr-o farfurie amestecam faina, malaiul si sarea si prin aceasta bucatile de crap se ''tavalesc" pe o parte si alta. Intr-o cratita mai adanca incingem uleiul ( atat cat considerati ca pestele sa se "afunde" in el) si asezam bucatile de...
Scrumbie la gratar
Pentru inceput am eviscerat pestii si i-am curatat de solzi, apoi i-am spalat foarte bine.Am crestat pestii pe fiecare parte la o disrtanta de 1 cm. Intr-o tava am asezat sarea si pestii i-am asezat pe o parte si alta in tava, dupa acre i-am lasat la "odihnit" approx 2 ore. Intre timp...