publicat la 13.03.2016
publicat la 13.03.2016
publicat la 15.02.2016
O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza calita
Varza am curatat-o bine si am taiat-o fideluta. Intr-o cratita am incins untura apoi am adaugat rosiile si ceapa, calindu-le cateva minute. Dupa aceea, am pus putin cate putin varza amestecand pana ce se omogenizeaza cu rosiile si ceapa, alaturi de 1 pahar cu apa. Dupa gust punem sare si piper,...
Cartofi cu branza si marar
Cartofii i-am curatat de coaja, i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert cu putina sare. Dupa approx 15-20 minute, cand am considerat ca sunt fierti, am adaugat untul, amestecand usor, am stins focul, am adaugat si branza, iar la final mararul ( cat doriti ). Pofta buna! @ eu asta servesc...
Cartofi noi taranesti
Intr-o cratita am incins uleiul in care am pus cartofii taiati cuburi mari. Ii lasam la foc iute sa se rumeneasca si ii amestecam dupa 2 minute. Cand sunt rumeniti se adauga o ceasca apa, se pune capacul intr-o parte si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand si verificam sa nu scade de tot...
Spanac
Spanacul se spala foarte bine, apoi intr-o cratita punem apa si o lasam sa fiarba, in care punem frunzele de spanac si le lasam 2 minute, intorcandu-le pe o parte si alta. Le scoatem si le lsam sa se raceasca putin, apoi il tocam marunt. Ceapa verde se taie rondele. Intr-o cratita incingem...
Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor
Se curata cartofii, se spala, se taie felii, apoi se prajesc intr-un ceaunel ( eu am folosit un tuciulet foarte vechi la care tin foarte mult si este foarte eficient ).Dupa ce s-au prajit ( nu foarte tare ) ii scoatem si ii asezam intr-un vas de yena. In acest timp preparam intr-un castron...