publicat la 13.03.2016
publicat la 13.03.2016
publicat la 15.02.2016
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza calita
Varza am curatat-o bine si am taiat-o fideluta. Intr-o cratita am incins untura apoi am adaugat rosiile si ceapa, calindu-le cateva minute. Dupa aceea, am pus putin cate putin varza amestecand pana ce se omogenizeaza cu rosiile si ceapa, alaturi de 1 pahar cu apa. Dupa gust punem sare si piper,...
Cartofi cu branza si marar
Cartofii i-am curatat de coaja, i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert cu putina sare. Dupa approx 15-20 minute, cand am considerat ca sunt fierti, am adaugat untul, amestecand usor, am stins focul, am adaugat si branza, iar la final mararul ( cat doriti ). Pofta buna! @ eu asta servesc...
Cartofi noi taranesti
Intr-o cratita am incins uleiul in care am pus cartofii taiati cuburi mari. Ii lasam la foc iute sa se rumeneasca si ii amestecam dupa 2 minute. Cand sunt rumeniti se adauga o ceasca apa, se pune capacul intr-o parte si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand si verificam sa nu scade de tot...
Spanac
Spanacul se spala foarte bine, apoi intr-o cratita punem apa si o lasam sa fiarba, in care punem frunzele de spanac si le lasam 2 minute, intorcandu-le pe o parte si alta. Le scoatem si le lsam sa se raceasca putin, apoi il tocam marunt. Ceapa verde se taie rondele. Intr-o cratita incingem...
Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor
Se curata cartofii, se spala, se taie felii, apoi se prajesc intr-un ceaunel ( eu am folosit un tuciulet foarte vechi la care tin foarte mult si este foarte eficient ).Dupa ce s-au prajit ( nu foarte tare ) ii scoatem si ii asezam intr-un vas de yena. In acest timp preparam intr-un castron...