publicat la 06.08.2014
publicat la 10.07.2014
publicat la 10.07.2014
Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!
Bucataras.ro
[email protected]
Tort cu crema de ciocolata si crema de vanilie
Pentru blat: se separa ouale, albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat batand continuu pana ce spuma devine consistenta. Separat se bat galbenusurile, apoi peste acestea se adauga albusurile apoi se adauga faina in ploaie amestecand usor, praful de copt si vanilia....
Salata cu soia ''Inedit''
Soia se pune la fiert in apa cu sare si piper timp de 20 de minute, dupa care se scurge de apa si se apasa putin .Într-o alta farfurie se bat 2 oua iar in alta se pune pesmetul,trecem soia prin ou si apoi pesmet ,se prajesc in baie de aburi,scoatem pe un servetel absorbant si servim cu salata!
Tort
Pt blat: se separa ouale,albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat batand continuu pana ce spuma devine consistenta.Separat se bat galbenusurile ,apoi peste acestea se adauga albusurile apoi se adauga faina in ploaie amestecand usor,praful de copt si vanilia....
Prajitura cu crema de ciocolată
FOILE :se bat ouale cu zaharul,zaharul vanilat si sarea se adauga uleiul si amoniacul apoi se adauga faina in ploaie.Se va obtine un aluat fraged pe care il lasam la rece aprox 60 Din acest aluat vor iesi 4 foi pe care le coacem aprox 15 min (fiecare) CREMA :se pune laptele la...
Cornulete fragede
In faina cernuta se face o gaura in mijloc se adauga untura(calduta)si borsul se dizolva drojdia si bicarbonatul de sodiu si si apoi se adauga zaharul,sarea ,ouale ,coaja de lamaie si vanilia. Se framanta un aluat fraged si elastic pe care il dam la rece pt max 1 h. Dupa ce aluatul s-a...
Rulada''buturuga''
Pt blat:se separa ouale.Se bat albusurile cu 40 g zahar.Galbenusurile se bat cu 4 linguri de apa fierbinte si 85 g zahar.Se inglobeaza faina amestecata cu amidon si apoi albusul se adauga si praful de sare.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 12-15 min. Blatul se...