Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.
Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza...
Decojiti ceapa. Tocati ceapa si usturoiul impreuna. Aprindeti aragazul la treapta medie si incingeti vasul Zepter pana indicatorul se afla in zona verde. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le....
Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde).
Intre timp, bateti ouale cu...
Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam...
Se spala pieptul de pui, se indeparteaza pielea.
Pentru aceasta friptura pieptul nu se dezoseaza.
Crestam din loc in loc, iar intre crestaturi punem usturoi, condimentam putin cu sare, piper si...
Hello dragi Bucătăraș! Pfff, am depășit ora de somnik, dar se permite că sunt în CO și încerc să revin la butoane! https://www.youtube.com/watch?v=NvvGE9PhR4Y
O noapte liniștită în continuare!
Am maruntit puiul, dar am folosit doar o parte din el la supa: spatele, aripile si o bucata de piept, restul a fost destinat unei fripturi.
Spalat bine si curatat, am pus puiul la fiert. Am...
Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite. Decojim morcovul, il taiem rondele....
Tiramisu reţetă originală
Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema...
Așa și să vedeți cu cine m-am întâlnit astăzi, la evenimentul FoodContentsCreator ediția a doua, dar de fapt a 18 din FoodBloggerConference, de-a lungul anilor! Nici nu mi-a venit să cred! Mă bucura că ne-am revăzut!
Bună seara dragi Bucătărași! O seară minunată în continuare!
P.S. Abesnță motivată zilele astea! ;) Am fost în deplasare fără net și câteva evenimente neplăcute! Dar mergem înainte! ;) Promit că mă redresez zilele viitoare! :-*
Carnea de porc se trece prin mașina de tocat impreunăa cu ceapa.
Se alege carnea mai impanata cu grasime, ca sa nu iasa chiftelutele prea uscate.
Cartofii se curata, se spala si se dau pe...
Costita afumata se portioneaza si se fierbe 15 minute. Aruncati apoi aceasta apa.
Spalati fasolea boabe si scurgeti de lichid.
Spalati, curatati si iar spalati legumele folosite....
Mai intai am spart nucile si alunele, le-am curatat, le-am bagat la cuptor si le-am prajit, apoi le-am macinat. Intr-un castron am pus untura, zaharul brun, cele 2 oua si vanilia bourbon, am mixat...
Pentru astazi am ales
Supa de legume
Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte. Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza...
Pasta al pomodoro
Decojiti ceapa. Tocati ceapa si usturoiul impreuna. Aprindeti aragazul la treapta medie si incingeti vasul Zepter pana indicatorul se afla in zona verde. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le....
Budinca Amaretto
Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde). Intre timp, bateti ouale cu...