ony

1

Bucataras
incepator

Targoviste

Bucataras din 21.10.2010

RETETE75
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2011

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute. carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste impreuna cu ceapa si cateva ciupercute.se lasa pe foc sa se patrunda foarte bine,se condimenteaza si...

Oua umplute cu peste afumat

In Aperitive / Garnituri la 24 Dec 2010

se fierb ouale, cand se racesc se taie pe jumatate,se scot galbenusurile,acestea amestecandu-se cu branza topita,sare,piper,maioneza si cu pestele rupt fasiute. se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie si se dau la rece. sunt foarte bune.

Clatite cu carne

In Aperitive / Garnituri la 30 Noi 2010

se face compozitia de clatite in mod normal,stiut de toata lumea si se coc; se taie ceapa marunt impreuna cu usturoiul,se calesc;se adauga sare,piper,boia si condimente apoi knd ceapa devine sticloasa se adauga carnea tocata si se caleste in continuare aprox. 10 min; apoi se umplu...

Aperitiv cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2010

se caleste ceapa cu putin ulei ,se pune peste carnea tocata,se adauga mirodenii,sare,piper si se amesteca totul. se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu pesmet; se imparte compozitia in 2,cate o parte pt fiecare tava,se aseaza un strat de carne,apoi se taie ou felii si se aseaza...

Snitele de soia

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

Se fierb bucatile de soia in apa cu sare si condimente, se scurg de apa iar surplusul ramas in ele il absorb cu servetele de bucatarie. Se bat ouale. Faina se pune pe farfurie Eu am amestecat faina cu oualele pt ca ma grabeam. Se incinge ulei intr-o tigaie se dau feliile de soia prin faina,...

Pilaf de orez cu legume

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

se calesc legumele(eu de obicei nu le calesc ci le pun la fiert cu totul si adaug la urma putin ulei),se adauga orezul,sare,piper,boia,secretul gustului,se pune apa si se lasa la fiert .Se asezoneaza cu muraturi,acum pe timpul asta friguros.pofta buna!!!

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

Pui cartofii la fiert in coaja,cand sunt gata ii lasi sa se raceasca si intre timp calesti ceapa in 2 linguri de ulei de masline.Adaugi busuioc si oregano,apoi pui gogsarul taiat cubulete,rosiile,maslinele taiate marunt,pieptul de pui tait si el cubulete si la urma rosiile.Potrivesti de sare si...

Rulada cu ficat de pui

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

ficatul dupa ce se curata bine si se spala,se taie mai marunt,si se caleste cu ceapa sia rdeiul,se sareaza si pipereaza,iar cand este gata se toarna compozitia pe foaia de rulat(mie mi-au iesit 2 rulade la compozitia asta);se ruleaza,se unge cu suc de rosii si se baga la cuptor. Se lasa la copt...

Ciuperci umplute cu peste

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil....

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2011

Prajitura racoroasa

publicat la 01.09.2011

Picarella

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]