InvatsaBucataresccom

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.04.2011

RETETE26
PRIETENI21
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de vacuta

In Ciorbe la 3 Dec 2014

    Puneti carnea de vita la fiert in 4 litri de apa pentru 1 ora. Aveti grija sa luati spuma cu ajutorul unei palete. Tocati toate legumele cubulete puneti in oala si mai fierbeti pentru 30 de minute, la final adaugati patrunjelul tocat, tarhonul si untul. 

Ciorba de fasole

In Ciorbe la 3 Noi 2014

Se înmoaie fasolea în apa rece cu cel puțin 2 ore înainte, de preferat peste noapte, în acest fel fasolea se va fierbe mult mai ușor. Cantitatea de apa variază în funcție de gustul fiecăruia, pentru 500g de fasole eu folosesc 3l de apa. După înmuiere, se...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 03.12.2014

Salata de ton

publicat la 03.12.2014

Carbonara cu dovlecei

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]