Pentru pesto de leurda
Intr-un blender amestecati frunzele, semintele de pin si migdalele pentru cateva secunde, apoi adaugati si uleiul (in mai multe transe) si continuati maruntirea pana ce obtineti un piure cu consistenta cremoasa, fara sa curga.
Cantitatea rezultata de pesto este...
Intr-o tigaie mare se rumeneste ceapa taiata in ulei de masline, dupa care se pune si carnea tocata.
Cand aceasta devine aurie la culoare se adauga usturoiul pisat si vinul. Rosile in suc propriu se adauga mai spre sfarsit, atunci cand carnea este aproape facuta. Tot atunci adaugati si...
Intr-o tigaie prajiti bacon-ul pana cand devine crocant, cam 6-8 minute. Scoateti baconul pe un prosop de hartie pentru a inlatura grasimea.
Topiti untul intr-o cratita incapatoare la foc mediu. Adaugati usturoiul, ceapa, morcovii si tulpinile de telina. Timp de 3-4 minute,...
Curatam spanacul si il spalam bine in cateva ape, Umplem o oala cu apa si o punem pe foc. In momentul in care incepe sa fiarba, adaugam spanacul si il lasam sa fiarba pentru 5-6 minute dupa care il scoatem din apa si il punem la scurs si racit intr-o sita. Dupa ce s-a racit, il stoarcem foarte...
Intr-un bol zdrobiti pulpa de la cele 2 avocado (curatate de coaja) cu o furculita, adaugati sucul de lime, apoi celelalte ingrediente. Puteti servi guacamole cu chipsuri, sau cu o paine buna, proaspata.
Incalziti cuptorul la 175 de grade C si pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt. Faceti un piure din banane,apoi adaugati uleiul si vanilia. Intr-un bol amestati ovazul, fulgii de cocos, faina de migdale, fructele ( taiate bucati mici), nucsoara si scortisoara. Amestecati piureul...
Rulada cu muschi de porc si pesto de leurda
Pentru pesto de leurda Intr-un blender amestecati frunzele, semintele de pin si migdalele pentru cateva secunde, apoi adaugati si uleiul (in mai multe transe) si continuati maruntirea pana ce obtineti un piure cu consistenta cremoasa, fara sa curga. Cantitatea rezultata de pesto este...
Spaghetti Bolognese
Intr-o tigaie mare se rumeneste ceapa taiata in ulei de masline, dupa care se pune si carnea tocata. Cand aceasta devine aurie la culoare se adauga usturoiul pisat si vinul. Rosile in suc propriu se adauga mai spre sfarsit, atunci cand carnea este aproape facuta. Tot atunci adaugati si...
Supa crema de conopida
Intr-o tigaie prajiti bacon-ul pana cand devine crocant, cam 6-8 minute. Scoateti baconul pe un prosop de hartie pentru a inlatura grasimea. Topiti untul intr-o cratita incapatoare la foc mediu. Adaugati usturoiul, ceapa, morcovii si tulpinile de telina. Timp de 3-4 minute,...
Spirale cu spanac
Curatam spanacul si il spalam bine in cateva ape, Umplem o oala cu apa si o punem pe foc. In momentul in care incepe sa fiarba, adaugam spanacul si il lasam sa fiarba pentru 5-6 minute dupa care il scoatem din apa si il punem la scurs si racit intr-o sita. Dupa ce s-a racit, il stoarcem foarte...
Guacamole
Intr-un bol zdrobiti pulpa de la cele 2 avocado (curatate de coaja) cu o furculita, adaugati sucul de lime, apoi celelalte ingrediente. Puteti servi guacamole cu chipsuri, sau cu o paine buna, proaspata.
Cookies cu ovaz
Incalziti cuptorul la 175 de grade C si pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt. Faceti un piure din banane,apoi adaugati uleiul si vanilia. Intr-un bol amestati ovazul, fulgii de cocos, faina de migdale, fructele ( taiate bucati mici), nucsoara si scortisoara. Amestecati piureul...