- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;
- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;
- ungem feliile de paine cu ulei de masline;
- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;
- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam...
Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.
Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca...
- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar
- Dupa ce s-au racit incepem le condimentam
- Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust)
- Procedam in acelasi mod si...
Aluatul de foietaj l-am cumparat, dar il puteti face si in casa.
UMPLUTURA:
Amestecam spanacul taiat (dezghetat si scurs de apa) cu branza ricotta dupa care adaugam cele 2 oua, parmezanul (80 g), sare si piper dupa gust. Amestecam bine toate ingredientele.
Pe primul foietaj presuram un...
Bruschetti al pomodoro
- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ; - le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt; - ungem feliile de paine cu ulei de masline; - dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante; - rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam...
Frittata pizzaiola la cuptor
Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute. Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca...
Dovlecei si vinete la gratar
- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar - Dupa ce s-au racit incepem le condimentam - Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust) - Procedam in acelasi mod si...
Tort sarat cu spanac si ricotta
Aluatul de foietaj l-am cumparat, dar il puteti face si in casa. UMPLUTURA: Amestecam spanacul taiat (dezghetat si scurs de apa) cu branza ricotta dupa care adaugam cele 2 oua, parmezanul (80 g), sare si piper dupa gust. Amestecam bine toate ingredientele. Pe primul foietaj presuram un...