publicat la 02.05.2014
publicat la 26.04.2014
publicat la 26.04.2014
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Amandine MIHAELA
Ok...hai sa ne apucam de preparat: pt blat: separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma dupa care adaugam una cate una o lingura de zahar .Galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si cu uleiul si laptele dupa care adaugam peste albusurile cu zaharul bine...
Clatite cu dulceata de capsuni
Punem intr-un vas cele 3 oua si le batem dupa care punem laptele,zaharul vanilinat,smantana si putin cate putin faina,amestecam bine pana devine un aluat nici prea subtire dar nici prea tare,potrivit. Punem tigaia pe foc sa se incinga si o ungem cu putin ulei dupa care punem cu un polonic...
Chec cu cacao rapid
Se separa albusurile si se bat spuma dupa care adaugam zaharul putin cate putin,apoi adaugam galbenusurile amestecate cu un praf de sare si uleiul,mai amestecam putin dupa care adaugam faina in ploaie. Punem in tavi cam trei sferturi din aluat apoi un sfert il amestecam cu cacao dupa care il...
Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom
se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul dam la o parte de pe foc si punem deodata faina si amestecam energic. Dupa ce se amesteca...