Bun venit!LOGIN • CONT NOU
7
BucatarasTop-Chef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...
Voturi:16
Voturi:49
Voturi:26
In cont 34
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 16:08
ieri la 10:54
pe 26.09 la 11:00
pe 25.09 la 10:40
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Sidy
MotanLaOale
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...