Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Fraza ta favorita azi: gandesc, deci insist!
Voturi:22
Voturi:21
In cont 50
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
pe 21.11 la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...