loredanaaa

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 23.01.2013

RETETE67
PRIETENI115
Retete / Mancaruri de legume

Sufleu de mazare

In Mancaruri de legume la 14 Apr 2019

Orezul se fierbe cu sare. Mazarea fiarta se pune la scurs. Intr-o oala se amesteca 70gr unt cu faina si se toarna treptat laptele cald amestecând .  Se lasa sosul alb sa fiarba pana cand se ingroasa, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca de baza vasului. Se ia vasul de pe...

Chiftone de dovlecei cu cascaval in cuptor

In Mancaruri de legume la 29 Mar 2013

Dovleceii se fierb cu sare, cand sunt fierti se zdrobesc. Se amesteca cu 2 oua, faina. Intr-o tava cu foaie de copt se pune uleiul, se presara pesmet. Deasupra pesmetului se aseaza jumatate din compozitia de dovleac intins pe toata tava. Se adauga un strat de cascaval. Deasupra cascavalului se...

Ardei umpluti cu cartofi

In Mancaruri de legume la 18 Mar 2013

Cartofii se pun la fiert cu sare,cand sunt fierti  se zdrobesc. Ceapa taiata marunt se caleste un pic apoi se adauga pasta tomate,sare, piper,se mai lasa la foc cateva minute. Compozitia de mai sus se amesteca bine  cu cartofii.Se umplu ardeii spalati si curatati de...

Cartofi cu usturoi si spanac

In Mancaruri de legume la 21 Feb 2013

-cartofii se fierb in apa cu sare .Cand sunt fierti se taie felii -intr-o tava se intinde pe toata suprafata pesmetul amestecat cu ulei ,patrunjel  si 2 linguri de usturoi  -se adauga un strat de  spanac fiert si stors de zeama -deasupra spanacului se adauga 2 linguri de...

Ciuperci cu smantana

In Mancaruri de legume la 10 Feb 2013

Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda  Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand  din cand in cand. Adaugam sare si piper lasandu-se pana se coace. Daca scade zeama si nu sunt...

Anghinare umplute

In Mancaruri de legume la 7 Feb 2013

Curatam anghinarea. Taiem cozile, care sunt lungi. Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.  Tulpinele se curata si se taie mărunt. Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust. Apoi se umplu anghinarele. Deasupra se pune...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Sufleu de mazare

publicat la 07.12.2018

Desert prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]