Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii.
Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si...
Portionam iepurele, eu am lasat tot in afara de piept, care o sa-l folosesc la o supa de legume, pe post de piept de pui. Iepurele meu a avut destul de multa grasime, asa ca am pastrat-o si am pus-o la sfarsit in tava pentru a nu pune prea mult ulei.
Decojim lamaia cu curatatorul de legume si...
Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade
Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de...
Maioneza se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana si se condimenteaza. Sunca si ciupercile se taie marunt si se adauga in bol alaturi de sos, dupa care punem porumbul scurs. La sfarsit taiem patrunjelul si il adaugam peste salata noastra. Si gata e salata! Pe cat de usoara, pe atat de gustoasa.
Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol.
Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza.
La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea.
Sarea nu a...
Intr-un bol maioneza se amesteca cu smantana, se adauga usturoiul pisat, patrunjelul si se condimenteaza.
La sfarsit adaugam ciupercile taiate feliute si salata noastra e gata. Rapid si foarte foarte gustos.
Fritatta cu verdeturi la cuptor
Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii. Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si...
Iepure la cuptor cu salvie si cimbru
Portionam iepurele, eu am lasat tot in afara de piept, care o sa-l folosesc la o supa de legume, pe post de piept de pui. Iepurele meu a avut destul de multa grasime, asa ca am pastrat-o si am pus-o la sfarsit in tava pentru a nu pune prea mult ulei. Decojim lamaia cu curatatorul de legume si...
Cartofi umpluti la cuptor
Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de...
Salata cu porumb sunca si ciuperci
Maioneza se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana si se condimenteaza. Sunca si ciupercile se taie marunt si se adauga in bol alaturi de sos, dupa care punem porumbul scurs. La sfarsit taiem patrunjelul si il adaugam peste salata noastra. Si gata e salata! Pe cat de usoara, pe atat de gustoasa.
Crema de branza cu chimen
Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol. Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza. La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea. Sarea nu a...
Ciuperci cu maioneza
Intr-un bol maioneza se amesteca cu smantana, se adauga usturoiul pisat, patrunjelul si se condimenteaza. La sfarsit adaugam ciupercile taiate feliute si salata noastra e gata. Rapid si foarte foarte gustos.