publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de afumatura cu razalai
Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa. Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun...
Ciorba de cartofi cu afumatura
Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura...
Ciorba de pui
Taiem carnea de pui cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Spumati apa in care fierbe carnea ori de cate ori este nevoie. Intre timp, pregatim legumele: curatam morcovii si telina pe care le taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Dupa ce a inceput sa fiarba carnea adaugam legumele....
Ciorba de ciuperci cu carne de pui
Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta...
Supa de chimen
Fierb chimenul in 2 l de apa si pe urma il strecor. Se caleste jumatate de minut un pic de ceapa cu o lingura plina de faina, sa nu se inchida la culoare si apoi se dilueaza cu apa. Se pune vegeta si se adauga supa in care am fiert chimenul.Se lasa sa dea un clocot. Se adauga patrunjel verde.Se...