
publicat la 13.09.2013
publicat la 13.09.2013
publicat la 11.09.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Turtite ca la bunica
Punem faina intr-un castron apoi adaugam drojdia frecata cu zaharul in prealabil. Amestecam, punem sarea si framantam cu apa in asa fel incat sa ne iasa un aluat subtire. Dupa ce omogenizam mai framantam putin cu ulei si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e dospit formam turtiele...
Paine de casa cu seminte
Se amesteca faina cu drojdia, ouale si apa! Dupa se se omogenizeaza aluatul adaugam treptat uleiul. Lasam sa creasca pana se dubleaza compozitia, apoi punem in vasul yena hartie de copt si aluatul. Ungem cu un ou si presaram seminte din abundenta Lasam la cuptor cu foc mediu pentru 2 ore!