publicat la 11.02.2013
publicat la 09.02.2013
publicat la 07.02.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete
Vinetele se coc ,dupa care le punem in apa rece si le curatam ,le punem intr-un strecurator sa se scurga. Dupa ce s-au scurs le taiem marunt cu cutitul sau cu furculita, le punem intr-un castron.Taiem ceapa marunt si o amestecam cu vinetele tocate,adaugam uleiul, sarea, maioneza si amestecam...
Salata de boeuf
morcovul ,cartofii,parstanacul,pieptul,oule se fierb, oule le lasam mai putin si le scoatem si le punem in apa rece si cartofii cu tot cu coaja ii fierbem le scoatem pe rand cum fieb le probam cu furculita dupa ce au fiert le lasam la racit. Dupa ce s-au racit le taiem marunt pe toate...
Salata cu ton
salata se spala, se taie (eu o cumpar gata spalata si taiata) morcovuL se da prin razatoare,ceapa si se taie felii, rondele, se amesteca toate cu putin ulei de masline otet si sare deasupra se pune o conserva de ton dupa care se orneaza cu rosia taiata si porumbul...