Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete.
Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte.
Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se...
Kaizerul se taie feliute şi se prajeşte ıntr-o lingura de ulei;se scoate kaizerul pe o farfurie;ın aceeaşi tigaie se adauga morcovul care se caleşte 2-3 minute
Se adauga ceapa şi usturoiul se mai calesc 1-2 minute, dupa care se adauga fasolea verde;se mai lasa la calit 2 min.,dupa care...
Se dau legumele prin razatoare.
Morcovul se caleşte ın ulei,se pune apa şi se lasa sa dea un clocot.
Dupa ce a dat un clocot se adauga ceapa,telina , carnea taiata cubulete sare şi piper dupa gust.
Se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta.
Se adauga borş dupa gust se mai...
Zarzavaturile se spala, curata şi se taie dupa preferinta;se calesc ın ulei ptr.cateva minute;se adauga sare dupa gust
Se adauga apa fierbinte şi se lasa la fiert
Roşiile se oparesc se curata de coaja şi se taie marunt
Oul se bate bine cu putina sare, se adauga uleiul şi grişul;se...
Ceapa se prajeşte ın uleiul de masline;se adauga faina ,cartoful taiat cubuletei;supa de carne sau concentratul.
Se amesteca adaugand smantana;
Se mai lasa prox.1 pe foc şi dupa se pune apa rece.;se lasa pe foc pana clocoteşte şi se adauga apa calda.
Se lasa la foc mic...
Ceapa data prin razatoare se caleşte ın ulei. Se adauga faina, dupa 1-2 minute se adauga lintea, morcovul taiat cubulete şi concentratul de vita. Se adauga apa şi se fierbe la foc mic pana se ınmoaie lintea.
Dupa ce s-a fiert lintea punem ın blender şi mixam.
Intr-o tigaie...
Ciorba de perişoare
Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete. Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte. Se lasa sa dea 2-3 clocote. Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se...
Supa de fasole verde cu kaizer
Kaizerul se taie feliute şi se prajeşte ıntr-o lingura de ulei;se scoate kaizerul pe o farfurie;ın aceeaşi tigaie se adauga morcovul care se caleşte 2-3 minute Se adauga ceapa şi usturoiul se mai calesc 1-2 minute, dupa care se adauga fasolea verde;se mai lasa la calit 2 min.,dupa care...
Ciorba ardeleneasca
Se dau legumele prin razatoare. Morcovul se caleşte ın ulei,se pune apa şi se lasa sa dea un clocot. Dupa ce a dat un clocot se adauga ceapa,telina , carnea taiata cubulete sare şi piper dupa gust. Se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Se adauga borş dupa gust se mai...
Ciorba de legume cu zdrente
Zarzavaturile se spala, curata şi se taie dupa preferinta;se calesc ın ulei ptr.cateva minute;se adauga sare dupa gust Se adauga apa fierbinte şi se lasa la fiert Roşiile se oparesc se curata de coaja şi se taie marunt Oul se bate bine cu putina sare, se adauga uleiul şi grişul;se...
Supa de loboda
Ceapa se prajeşte ın uleiul de masline;se adauga faina ,cartoful taiat cubuletei;supa de carne sau concentratul. Se amesteca adaugand smantana; Se mai lasa prox.1 pe foc şi dupa se pune apa rece.;se lasa pe foc pana clocoteşte şi se adauga apa calda. Se lasa la foc mic...
Supa de linte
Ceapa data prin razatoare se caleşte ın ulei. Se adauga faina, dupa 1-2 minute se adauga lintea, morcovul taiat cubulete şi concentratul de vita. Se adauga apa şi se fierbe la foc mic pana se ınmoaie lintea. Dupa ce s-a fiert lintea punem ın blender şi mixam. Intr-o tigaie...