Decojim castravetii dupa ce i-am spalat si ii radem pe razatoarea mare. Presaram sare si ii lasam 10 minute sa isi lase zeama.
Intr-un castron punem iaurtul, usturoiul pisat, uleiul de masline, zeama de lamaie dupa gust, mararul tocat fin.
Scurgem castravetii de zeama si ii adaugam in...
Punem ciresele intr-o craticioara impreuna cu zaharul si vinul si le lasam sa se decongeleze usor. Punem vasul la foc mic si il lasam sa dea cateva clocote. Dizolvam amidonul in apa si il turnam peste cirese amestecand continuu. Lasam sa mai fiarba 3-5 minute. Daca ciresele nu au lasat suficienta...
Cum se prepara Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert:
Intr-o craticioara punem sucul de portocale, coaja rasa, zaharul si coniacul si asezam craticioara la foc mic. Dizolvam amidonul in putina zeama de portocale din craticioara si il turnam peste...
Sos tzatziki
Decojim castravetii dupa ce i-am spalat si ii radem pe razatoarea mare. Presaram sare si ii lasam 10 minute sa isi lase zeama. Intr-un castron punem iaurtul, usturoiul pisat, uleiul de masline, zeama de lamaie dupa gust, mararul tocat fin. Scurgem castravetii de zeama si ii adaugam in...
Sos de cirese
Punem ciresele intr-o craticioara impreuna cu zaharul si vinul si le lasam sa se decongeleze usor. Punem vasul la foc mic si il lasam sa dea cateva clocote. Dizolvam amidonul in apa si il turnam peste cirese amestecand continuu. Lasam sa mai fiarba 3-5 minute. Daca ciresele nu au lasat suficienta...
Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert
Cum se prepara Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert: Intr-o craticioara punem sucul de portocale, coaja rasa, zaharul si coniacul si asezam craticioara la foc mic. Dizolvam amidonul in putina zeama de portocale din craticioara si il turnam peste...