![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 24.01.2022
publicat la 24.01.2022
publicat la 21.01.2022
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos tzatziki
Decojim castravetii dupa ce i-am spalat si ii radem pe razatoarea mare. Presaram sare si ii lasam 10 minute sa isi lase zeama. Intr-un castron punem iaurtul, usturoiul pisat, uleiul de masline, zeama de lamaie dupa gust, mararul tocat fin. Scurgem castravetii de zeama si ii adaugam in...
Sos de cirese
Punem ciresele intr-o craticioara impreuna cu zaharul si vinul si le lasam sa se decongeleze usor. Punem vasul la foc mic si il lasam sa dea cateva clocote. Dizolvam amidonul in apa si il turnam peste cirese amestecand continuu. Lasam sa mai fiarba 3-5 minute. Daca ciresele nu au lasat suficienta...
Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert
Cum se prepara Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert: Intr-o craticioara punem sucul de portocale, coaja rasa, zaharul si coniacul si asezam craticioara la foc mic. Dizolvam amidonul in putina zeama de portocale din craticioara si il turnam peste...