O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Saslik
Carnea, se presara cu sare, cimbru piper, alte ierburi dupa gust,, apoi se amesteca cu restul de ingrediente mentionate mai sus, compozitie in care se lasa 12 ore cel putin, la frigider, De fapt am inteles ca asta ar fi secretul, sa-i zicem "macerarea" carnii intr-o astfel de compozitie. Eu...
Scoici in sos picant
Am innabusit bine ceapa data pe razatoare cu usturoiul maruntit, lamaia, ardeiul gras, uleiul si putina apa pana s-au inmuiat toate, am adaugat scoicile spalate, oparite si scurse, apoi pasta de tomate, chilli, piperul, patrunjel la final pentru savoare. In loc de chilli sauce se poate foarte...
Crema de cacao delicioasa , pentru tort
La bain marie fierbem 3 oua, 1 cana de zahar, 1 pachet de cacao, 3 linguri de faina, jumatate de pahar cu lapte, amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase, pana devine ca o ciulama groasa, dupa care se lasa la racit (intre noi fie vorba, am patit-o si cu cocoloasele insa s-a dres...