publicat la 05.09.2017
publicat la 11.08.2017
publicat la 10.08.2017
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Budinca cu taietei de casa a la Baia Mare
Pentru început, pregatim tăieței, punand într-o oala apă cu un pic de sare. Cand apa începe sa fiarba, adăugăm tăiețeii si îi lăsăm sa fiarbă, dar nu de tot, ci al dente, cum se spune. Ii strecuram si apoi ii clatim un pic în apă rece pentru a nu se lipi...
Fundite cu kaizer si rosii in bulion
Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg. Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul: punem kaizerul impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul la calit. Adaugam sarea, busuiocul si...
Spirale cu branza de oi
Se pune la fiert apa cu un pic de ulei, dupa care se adauga spiralele si se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa ce s-au fiert se scurg si se aseaza intr-un vas. Separat se framanta casul si se adauga peste spiralele calde impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca...
Fundite cu nuca
pentru inceput vreau sa specific ca nu am trecut si gramajul la ingrendiente pentru ca eu am folosit din ochii fiecare din ingrendiente. am fiert funditele in apa cu un pic de ulei dupa care le-am strecurat si le-am amestecat cu nuca ,care si ea a fost amestecata cu...
Paste rondele cu branza
Pentru inceput se pune la fiert apa cu un pic de sare, iar dupa ce s-a fiert se adauga pastele care se lasa cam 6 minute, dupa care se scurg bine de apa si se amesteca cu branza care a fost amestecata cu zaharul, ouale,z aharul vanilat si esenta de rom. Separat se...
Taitei de casa fara ou
Apa se pune intr-un vas cu un pic de sare dupa care se adauga faina si se framanta un aluat pe care sa il putem modela. Aluatul se imparte in doua si se ia o bucata si se intinde cu un sucitor formandu-se o turta subtire si se presoara cu faina. Apoi se ruleaza si se taie fidelute dupa...
Penne cu spuma de praz si smantana
Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot se adauga pennele si se fierb cateva minute, dupa care se scurg de apa si apoi se aseaza un capac pentru a se mentine calde. Separat se ia prazul, se curata, se spala si se opareste in apa fiarta cu sare, dupa care se...