Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?
Voturi:19
Voturi:21
Voturi:4
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:56
de RODIMUR 8
ieri la 20:44
pe 06.01 la 23:29
de Rocsi 9
pe 06.01 la 20:17
de oanapl 7
pe 06.01 la 17:03
12 comentarii
de vasimur 4
10 comentarii
6 comentarii
10 voturi
9 voturi
8 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
ccris_ccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....