ionela2682

1

Bucataras
incepator

constanta

Bucataras din 03.02.2010

RETETE360
PRIETENI204
Retete / Peste

Crap pane

In Crap / Caras la 7 Mar 2013

-spalam foarte bine bucatile de peste ,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa -saram si piperam -batem oul cu putina sare , piper si faina ,adaugam apa cat sa iasa un aluat foarte subtire -trecem bucatile de peste prin aluatul obtinut si le prajim in baie de ulei...

Chefal cu sos de lamaie

In Peste la 14 Mar 2012

Spalam si portionam chefalul si-l asezam in tava -facem un sos din zeama de lamaie ,apa,sare  grunjoasa .,piper boabe ,suc de rosii  frunze de dafin ,turnam amestecul peste peste -asezam inca 2-3 feliute de lamaie deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Guvide prajit

In Peste la 25 Mai 2011

Guvidele se curata de intestine,se spala bine,se sareaza si pipereaza -se trece prin ou batut si dupa prin faina -se prajesc in ulei incins  

Macrou prajit cu cartofi natur

In Peste la 13 Apr 2010

Spalam foarte bine macroul si-l portionam Saram ,piperam,condimentam cu condimente pt peste stropim cu lamaie Lasa la frigider pt 1-2 ore Trecem prin faina pestele si-l prajim pe ambele parti in baie de ulei Scoatem pe un servet de hartie Cartofii ii taiem cubulete de marime...

Pangasius in aluat crocant cu bere

In Pangasius la 17 Mar 2010

intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina   dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost  tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.

File de pangasius pane

In Pangasius la 12 Mar 2010

Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!

Salata de icre

In Peste la 8 Feb 2010

Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine. Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa mixam compozitia turnand in fir foarte subtire...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 22.03.2016

Bia -2 ani

publicat la 29.07.2014

Bia...botez!

publicat la 09.05.2014

BIANCA _ELENA

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Daca nu ar exista desenele animate, tu nu ai sti cu ce sa-ti ocupi timpul liber.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]