publicat la 22.03.2016
publicat la 29.07.2014
publicat la 09.05.2014
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Ceai alb – origine si preparare
Ceai alb – scurta istorie si origini Originar din Fujian-China, ceaiul alb este unul dintre cele mai scumpe si apreciate ceaiuri din China , frunzele sale provenind din soiul Da Bai (Marele Alb). Culese de foarte tinere, cat inca mai sunt acoperite de caracteristicul puf alb,...
Beneficiile ceaiului rosu
Ceaiul rosu sau planta rooibos este adesea prescris in cazurile de tensiune, insuficienta hepatica ori depresie. Planta poate fi utilizata chiar si de persoanele cu pietre la rinichi, deoarece nu contine acid oxalic. Acest ceai este un produs originar din Africa, foarte cunoscut si...
Ceaiul verde - traditie si sanatate intr-o singura ceasca
Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din planta Camelia sinensis. Prin oprirea procesului natural de fermentatie acesta se diferentiaza de alte tipuri de ceai cum ar fi ceaiul oolong sau ceaiul negru care provin din aceeasi planta. Imediat dupa cules frunzele sunt trecute prin abur,...
Silueta si sanatate cu ceai negru
Ceaiul negru a fost folosit de multa vreme atat cu scopuri curative mai ales in medicina chinezeasca, dar si ca intretinere, facand parte din bauturile consumate zilnic de catre unele popoare din Orient. Ceaiul negru prezinta prorpietati deosebite pentru sanatate , insa este folosit de...
Ceaiul verde sau ceaiul negru: care este mai bun?
Care ceai este mai bun – cel verde sau cel negru? Asa cum stim cu totii, ceaiul verde este o arma puternica impotriva mai multor boli. Dar cum ramane cu ceaiul negru? Exista beneficii ale consumului de ceai negru? Ceaiul negru are intr-adevar cateva beneficii, dar nu sunt nici pe...